7 položek celkem
Pánev 20 cm MasterClass Heavy Duty s nepřilnavým povrchem
Novinka
899 Kč / ks

Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....

MFRY20
44838 7 panev 20 cm indukcni neprilnava can to pan masterclass
919 Kč / ks

Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...

MCRECYFP20
44790 2 panev 20 cm indukcni neprilnava ceramic eco masterclass
639 Kč / ks

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...

MCFPCER20
Omáčník 20 cm 2,5l nepřilnavý s odnímatelnou rukojetí, Diamond Lite, WOLL
2 355 Kč / ks

Nepřilnavý rendlík na přípravu omáček, krémů, polévek, kaší, polévek. Omáčník má odnímatelnou rukojeť pro vložení do...

1920DPI
Pánev 20 cm indukční nepřilnavá s odnímatelnou rukojetí, ECO Lite, WOLL
1 485 Kč –5 %
1 405 Kč / ks

WOLL - vyrobeno v Německu, kolekce Eco Lite. Vyrobeno ekologicky z recyklovaných materiálů. Odolný nepřilnavý povrch,...

1520ELI
26909 1 panev neprilnava 20 cm s odnimatelnou rukojeti diamond lite woll
2 290 Kč –4 %
2 190 Kč / ks

Pánev na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku. Pánev...

1520DPI
26774 18 titanova panev 20 cm s odnimatelnou rukojeti titanium nowo woll
%%%
2 490 Kč –7 %
2 293 Kč / ks

Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...

1520IL

Kvalitní pánev patří k základnímu vybavení každé domácnosti, dokonce i té, kde se moc nevaří. Pánve se rozdělují do několika skupin, podle toho, k jaké přípravě jsou určené. Nejběžnější jsou pánve na smažení, dále pak pánve WOK na rychlé restování nebo fritování, hluboké pánve ve kterých lze osmažené potraviny dále upravovat. Také se pánve dají rozdělit podle materiálu. Nejčastější jsou pánve nepřilnavé, které jsou určené ke zdravému smažení s minimem tuku při nízkých teplotách, k přípravě vaječných pokrmů, porcovaných ryb nebo zeleniny. Pánve mohou být také čistě nerezové, které kuchaři propůjčují neomezené možnosti použitého náčiní a nastavené teploty. Podobně jsou na tom pánve litinové, které navíc déle drží teplotu díky mase materiálu. Litinové a nerezové pánve bez nepřilnavé vrstvy mají delší životnost, lze používat kovové náčiní ale je třeba používat více tuku.