Koriandr mletý (Coriander powder) 100g
Kód: SF0790Související produkty

Ikonický mlýnek na sůl PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve vysokém černém lesku, dokonale...

Mlýnek na pepř NANCY 18 cm, který je pevně uložen v čirém akrylátovém pouzdře ve vysokém lesku, dokonale rozemele...

Přineste moderní dotek vašemu stolu a vaší kuchyni pomocí elektrického mlýnku na pepř Peugeot Zeli z kartáčovaného...

Dárková sada 2 kompaktních elektrických mlýnků z broušeného chromu na sůl i pepř ZELI DUO od Peugeot Saveurs.

Mlýnek měří na výšku 14 cm, takže je kompaktní a praktický, ale zároveň dostatečně velký, aby při stolování nebo...

Ikonický mlýnek na pepř PARIS 18 cm, který je pevně uložen v ořechovém pouzdře, dokonale rozemele každý pepř. Mlecí...

Rozdrťte tvrdé koření na jemný prášek. Díky mimořádně ostrému noži z nerezové oceli můžete mlít i skladovat koření,...

Jedním stisknutím tlačítka můžete přepínat mezi solí a pepřem a dodat svým receptům okamžitý chuťový náboj, ať už...

Ikonický mlýnek na pepř PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve vysokém bílém lesku, dokonale...
Detailní popis produktu
Koriandrový prášek nebo mletý koriandr, jak ho mnozí raději nazývají, se díky své všestranné mírné chuti používá nejen v indické kuchyni, ale v různých mezinárodních kuchyních. Celá semena koriandru se suší a poté melou na práškovou formu, aby se vytvořil mletý koriandr. Je základem v každé indické kuchyni, ale populárně se používá také v mexické, jihovýchodní asijské a meditteranské kuchyni. Toto jemné koření je mimořádně univerzální a vstřícné k jakémukoli pokrmu, s nímž se používá, ať už se zeleninou, masem, mléčným výrobkem, luštěninami nebo celozrnnými výrobky. Je to jedno z nejpřátelštějších koření, jaké známe. Přidání čajové lžičky mletého koriandru dodá každému jídlu jemnou příjemnou chuť, aniž by byl ohromující. Ale co je koriandrový prášek a odkud pochází? Je to odnož rostliny koriandru nebo koriandru. Zatímco listy koriandru jsou jasně listy rostliny a semena jsou semena, ze kterých se vyrábí prášek. Nenápadná chuť, rozsáhlé použití a adaptivní povaha tohoto prášku z něj činí kořenící přípravek, který musíte mít. Jakákoli převažující chuť koriandrového prášku se jednoduše rozpustí v jídle, kde se používá, což znemožňuje pochopení samostatné chuti! Pokud se dalo vybrat chuťový profil pro toto koření, má ořechový, sladký kouřový a dřevitý podtón. Spadá do kategorie teplé / sladké koření. Což znamená, že je to oblíbené koření, které se používá jako základní přísada k výrobě směsí a směsí koření.
Jak používat mletý koriandr k vaření :Koriandrový prášek lze použít v mnoha různých pokrmech. Je základní přísadou pro přípravu základní omáčky většiny indických jídel. Mletý koriandr se používá k výrobě kari, polévek a dušených pokrmů. Také oblíbené koření pro výrobu kořenících směsí a směsí koření pro marinády, směsi koření a omáčky. Zkuste použít toto velmi univerzální koření do vašich koláčů, hranolků nebo dokonce do salátových dresinků, abyste svému jídlu dodali kořeněnou dřevitou chuť.

Zásobník ZANZIBAR s 14g směsi bílého pepře Melange Poissons. Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku...

Shan Vegetable Masala Mix vám pomůže připravit chutné zeleninové kari.

Shan Pilau Biryani Mix má perfektní směs bohatých a aromatických koření, která vám pomohou při přípravě dokonalého...

Napěchovaná antioxidanty, semena černuchy jsou jedním z nejstarších koření, které lidstvo zná. Je tak snadné je...

Zásobník ke mlýnku PEUGEOT ZANZIBAR, nepravý pepř, který roste divoce v lesích, které pokrývají horská pásma...

Zásobník mlýnku PEUGEOT ZANZIBAR s 16g Madagaskarského černého pepře Voatsiperifery . Použitelný samostatně nebo jako...

Směs Shan Chicken Masala vám pomůže připravit bohaté a aromatické kuřecí kari.

Shan Keema Mix vám pomůže vytvořit vynikající smažené mleté maso doma.

Shan Punjabi Yakhni Pilau Mix vám pomůže znovu vytvořit autentickou tradiční chuť Yakhni Pilau, která je skutečným...

Kardamom mletý se využívá, jak do slaných, tak i sladkých pokrmů. Výborně se doplňuje k masu, k dochucení omáček a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.