1 položek celkem
Pánev 22 x 22 cm indukční nepřilnavá  s odnímatelnou rukojetí, Diamond Lite, WOLL
2 695 Kč –1 %
2 665 Kč / ks

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev má...

1622DPI

Kvalitní pánev patří k základnímu vybavení každé domácnosti, dokonce i té, kde se moc nevaří. Pánve se rozdělují do několika skupin, podle toho, k jaké přípravě jsou určené. Nejběžnější jsou pánve na smažení, dále pak pánve WOK na rychlé restování nebo fritování, hluboké pánve ve kterých lze osmažené potraviny dále upravovat. Také se pánve dají rozdělit podle materiálu. Nejčastější jsou pánve nepřilnavé, které jsou určené ke zdravému smažení s minimem tuku při nízkých teplotách, k přípravě vaječných pokrmů, porcovaných ryb nebo zeleniny. Pánve mohou být také čistě nerezové, které kuchaři propůjčují neomezené možnosti použitého náčiní a nastavené teploty. Podobně jsou na tom pánve litinové, které navíc déle drží teplotu díky mase materiálu. Litinové a nerezové pánve bez nepřilnavé vrstvy mají delší životnost, lze používat kovové náčiní ale je třeba používat více tuku.