Pánve
- Nepřilnavé pánve
- Titanové pánve
- Nerezové pánve
- Litinové Pánve
- Hluboké pánve
- Grilovací Pánve
- WOK Pánve
- Palačinkové pánve
Nejprodávanější
Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...
S touto kulatou litinovou grilovací pánví s žebrovaným povrchem přenesete šarm a kouzlo grilování i k vám domů....
Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo...
WOLL - vyrobeno v Německu, kolekce Eco Lite. Vyrobeno ekologicky z recyklovaných materiálů. Odolný nepřilnavý povrch,...
Neuvěřitelně univerzální nepřilnavá pánev 24cm, signalizace teploty nahřátí Thermopoint na rukojeti, použití také na...
Nerezová pánev o průměru 24 cm, hloubce 6 cm, vnější průměr 25,5 cm, průměr pro poklici 24 cm, délka včetně rukojeti...
Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo...
Pánev na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku. Pánev...
Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...
Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo...
Kvalitní pánev patří k základnímu vybavení každé domácnosti, dokonce i té, kde se moc nevaří. Pánve se rozdělují do několika skupin, podle toho, k jaké přípravě jsou určené. Nejběžnější jsou pánve na smažení, dále pak pánve WOK na rychlé restování nebo fritování, hluboké pánve ve kterých lze osmažené potraviny dále upravovat. Také se pánve dají rozdělit podle materiálu. Nejčastější jsou pánve nepřilnavé, které jsou určené ke zdravému smažení s minimem tuku při nízkých teplotách, k přípravě vaječných pokrmů, porcovaných ryb nebo zeleniny. Pánve mohou být také čistě nerezové, které kuchaři propůjčují neomezené možnosti použitého náčiní a nastavené teploty. Podobně jsou na tom pánve litinové, které navíc déle drží teplotu díky mase materiálu. Litinové a nerezové pánve bez nepřilnavé vrstvy mají delší životnost, lze používat kovové náčiní ale je třeba používat více tuku.