Pánve
- Nepřilnavé pánve
- Titanové pánve
- Nerezové pánve
- Litinové Pánve
- Hluboké pánve
- Grilovací Pánve
- WOK Pánve
- Palačinkové pánve
Nejprodávanější
Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo...
S touto litou hliníkovou pánví na palačinky od společnosti MasterClass vytvoříte pokaždé úžasné palačinky, chapati a...
Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
S touto odolnou nepřilnavou pánví od společnosti MasterClass bude každé jídlo lahůdkou. Díky svému zaoblenému tvaru...
Nepřilnavá žebrovaná grilovací pánev se skládací rukojetí. Vytvoříte rychlé a snadné hostiny, které budete chtít...
Nepřilnavá soté pánev o průměru 28 cm na smažení ale také dušení, restování ale i servírování. Díky dvěma rukojetím...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...
Grilovací pánev s nepřilnavým povrchem a speciální povrchovou úpravou, která je vhodná i na indukční...
Nepřilnavá pánev serie Moments značky RÖSLE s odolným nepřilnavým povrchem ProPLEX pro naprostou nepřilnavost a...
Vícevrstvá nepřilnavá pánev od značky RÖSLE s odolným nepřilnavým povrchem ProResist® bez obsahu PFOA pro...
Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo...
Pánev na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku. Pánev...
Nepřilnavá titanová hluboká pánev na přípravu omáček, vývarů, polévek, kaší.. Kolekce Nowo Titanium. Pánev je vhodná...
Kvalitní pánev patří k základnímu vybavení každé domácnosti, dokonce i té, kde se moc nevaří. Pánve se rozdělují do několika skupin, podle toho, k jaké přípravě jsou určené. Nejběžnější jsou pánve na smažení, dále pak pánve WOK na rychlé restování nebo fritování, hluboké pánve ve kterých lze osmažené potraviny dále upravovat. Také se pánve dají rozdělit podle materiálu. Nejčastější jsou pánve nepřilnavé, které jsou určené ke zdravému smažení s minimem tuku při nízkých teplotách, k přípravě vaječných pokrmů, porcovaných ryb nebo zeleniny. Pánve mohou být také čistě nerezové, které kuchaři propůjčují neomezené možnosti použitého náčiní a nastavené teploty. Podobně jsou na tom pánve litinové, které navíc déle drží teplotu díky mase materiálu. Litinové a nerezové pánve bez nepřilnavé vrstvy mají delší životnost, lze používat kovové náčiní ale je třeba používat více tuku.