Pánve
- Nepřilnavé pánve
- Titanové pánve
- Nerezové pánve
- Litinové Pánve
- Hluboké pánve
- Grilovací Pánve
- WOK Pánve
- Palačinkové pánve
Nejprodávanější
Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo...
Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...
Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...
Oválná pánev na smažení, na ryby, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez...
Pánev na grilování masa, zeleniny a sýrů, díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...
Nepřilnavý titanový Wok běžné velikosti pro rychle a zdravě připravené asijské pokrmy ale i fritování a smažení....
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...
Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...
Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev...
Nepřilnavý titanový Wok dostatečné velikosti pro rychle a zdravě připravené asijské pokrmy ale i fritování a smažení....
Kvalitní pánev patří k základnímu vybavení každé domácnosti, dokonce i té, kde se moc nevaří. Pánve se rozdělují do několika skupin, podle toho, k jaké přípravě jsou určené. Nejběžnější jsou pánve na smažení, dále pak pánve WOK na rychlé restování nebo fritování, hluboké pánve ve kterých lze osmažené potraviny dále upravovat. Také se pánve dají rozdělit podle materiálu. Nejčastější jsou pánve nepřilnavé, které jsou určené ke zdravému smažení s minimem tuku při nízkých teplotách, k přípravě vaječných pokrmů, porcovaných ryb nebo zeleniny. Pánve mohou být také čistě nerezové, které kuchaři propůjčují neomezené možnosti použitého náčiní a nastavené teploty. Podobně jsou na tom pánve litinové, které navíc déle drží teplotu díky mase materiálu. Litinové a nerezové pánve bez nepřilnavé vrstvy mají delší životnost, lze používat kovové náčiní ale je třeba používat více tuku.