Římský kmín celý (Jeera cumin whole) 100g
Kód: SF0051Související produkty
Dárková sada 2 kompaktních elektrických mlýnků z broušeného chromu na sůl i pepř ZELI DUO od Peugeot Saveurs.
Ikonické mlýnky na pepř a na sůl PARIS 18 cm, vysoce lesklý černý na pepř a vysoce lesklý bílý na sůl. Mlýnek je...
Máte rádi trendy barevné kombinace a řadu mlýnků podle druhů solí a pepřů? Pokud ano, mlýnky na pepř Peugeot Bali...
Luxusní a stylový elektrických mlýnek na pepř z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým mlýnkem na...
Luxusní a stylový elektrických mlýnek na sůl z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým mlýnkem na...
Mlýnek na pepř NANCY 18 cm, který je pevně uložen v čirém akrylátovém pouzdře ve vysokém lesku, dokonale rozemele...
Ikonický mlýnek na sůl PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve vysokém černém lesku, dokonale...
Luxusní a stylová sada elektrických mlýnků na pepř a sůl z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým...
Ikonický mlýnek na pepř PARIS 18 cm, který je pevně uložen v ořechovém pouzdře, dokonale rozemele každý pepř. Mlecí...
Detailní popis produktu
Semena kmínu jsou považována za druhé nejoblíbenější koření po černém pepři a jsou hojně používána ve středomořské, latinskoamerické, středovýchodní, severoafrické a indické kuchyni. Tyto malé energické perly kulinářského světa pomáhají okamžitě zvednout chuť jakéhokoli pokrmu včetně nápojů. Nezaměňujte se mezi mletým kmínem a kmínem. Jsou to dvě různá koření a různá použití při vaření. Vzhledem k popularitě používání těchto semen je již můžete znát pod jinými jmény. Semena kmínu v hindštině se nazývají „Sabut Jeera“. Semena cumínu jsou hřejivé koření s ořechovou, štiplavou chutí. Má velmi zemité aroma a bohaté na těkavé oleje, které se uvolňují lehkým pražením na přímém ohni nebo v oleji. Mohou být použity k přípravě mnoha pokrmů, jako je dušené maso, polévka, indické kari, hranolky, rýže a téměř každé jídlo, na které si vzpomenete.
Jak používat kmín na vaření : Semena kmínu se používají celá v mnoha indických a jiných kuchyních jako první krok k přidání aroma oleji. Tato metoda vaření se nazývá temperování v horkém oleji. Kmínová semínka se temperují na teplém oleji na samém začátku procesu vaření. Lze do něj přidat další celé koření nebo ho lze použít také jako jediné koření. Semínka kmínu můžete také použít jako koření k nápojům, salátům, dušeným masům a polévkám nebo je rozdrtit na prášek. Celý kmín mletý na prášek se používá k výrobě mnoha oblíbených směsí koření, jako je tento domácí kari prášek a tato domácí středomořská směs koření. Mletý kmín, i když má podobnou chuť, je sladší a intenzivnější. Proto bychom neměli předpokládat, že oba slouží stejnému účelu. Zatímco kmínová semínka se používají většinou na začátku nebo na samém konci kroku vaření, lze kmínový prášek přidat přímo do hrnce uprostřed procesu vaření.
Shan Keema Mix vám pomůže vytvořit vynikající smažené mleté maso doma.
Zásobník ZANZIBAR s 20g Kambodžského červeného pepře Kampot . Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku...
Kardamom mletý se využívá, jak do slaných, tak i sladkých pokrmů. Výborně se doplňuje k masu, k dochucení omáček a...
Zásobník ZANZIBAR s 20g Vietnamského pepře Ba Ria. Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku ZANZIBAR.
Zásobník ke mlýnku PEUGEOT ZANZIBAR, nepravý pepř, který roste divoce v lesích, které pokrývají horská pásma...
Koření TRS je ideální pro zvýraznění barvy a chuti pokrmu. Mohou být restované, pečené nebo smažené v závislosti na...
Shan Pilau Biryani Mix má perfektní směs bohatých a aromatických koření, která vám pomohou při přípravě dokonalého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.