Římský kmín mletý (Jeera cumin powder) 100g
Kód: SF0235Související produkty

Kameninová pepřenka s lesním motivem. Anglický design.

Jedním stisknutím tlačítka můžete přepínat mezi solí a pepřem a dodat svým receptům okamžitý chuťový náboj, ať už...

Máte rádi trendy barevné kombinace a řadu mlýnků podle druhů solí a pepřů? Pokud ano, mlýnky na pepř Peugeot Bali...

Ikonický mlýnek na sůl PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve vysokém černém lesku, dokonale...

Přineste moderní dotek vašemu stolu a vaší kuchyni pomocí elektrického mlýnku na pepř Peugeot Zeli z kartáčovaného...

Přineste moderní dotek vašemu stolu a vaší kuchyni pomocí elektrického mlýnku na sůl Peugeot Zeli z kartáčovaného...

Ikonický mlýnek na pepř PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve vysokém bílém lesku, dokonale...

Luxusní a stylový elektrických mlýnek na sůl z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým mlýnkem na...
Detailní popis produktu
Mletá semínka kmínu jsou považována za druhé nejoblíbenější koření po černém pepři a jsou hojně používána ve středomořské, latinskoamerické, středovýchodní, severoafrické a indické kuchyni. Tyto malé energické perly kulinářského světa pomáhají okamžitě zvednout chuť jakéhokoli pokrmu včetně nápojů. Nezaměňujte mezi mletým cumínem a kmínem. Jsou to dvě různá koření a různá použití při vaření. Vzhledem k popularitě používání těchto semen je již můžete znát pod jinými jmény. Semena kmínu v hindštině se nazývají „Sabut Jeera“.
Jak používat Římský kmín: Semena kmínu se používají celá v mnoha indických a jiných kuchyních jako první krok k přidání aroma do oleje. Tato metoda vaření se nazývá temperování v horkém oleji. Kmínová semínka se temperují na teplém oleji na samém začátku procesu vaření. Lze do něj přidat další celé koření nebo ho lze použít také jako jediné koření. Semínka Římského kmínu můžete také použít jako koření k nápojům, salátům, dušeným masům a polévkám nebo je rozemlít na jemný prášek. Celý kmín mletý na prášek se používá k výrobě mnoha oblíbených směsí koření, jako je tento domácí kari prášek. Mletý kmín, i když má podobnou chuť, je sladší a intenzivnější. Proto bychom neměli předpokládat, že oba slouží stejnému účelu. Zatímco kmínová semínka se používají většinou na začátku nebo na samém konci kroku vaření, lze kmínový prášek přidat přímo do hrnce uprostřed procesu vaření.

Mletý koriandr je jedním z nezbytných koření v každé indické domácnosti. Čtěte dále a zjistěte, co je koriandrový...

Shan Punjabi Yakhni Pilau Mix vám pomůže znovu vytvořit autentickou tradiční chuť Yakhni Pilau, která je skutečným...

Kardamom mletý se využívá, jak do slaných, tak i sladkých pokrmů. Výborně se doplňuje k masu, k dochucení omáček a...

Shan Vegetable Masala Mix vám pomůže připravit chutné zeleninové kari.

Koření TRS je ideální pro zvýraznění barvy a chuti pokrmu. Mohou být restované, pečené nebo smažené v závislosti na...

Zásobník ZANZIBAR s 14g směsi bílého pepře Melange Poissons. Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku...

Zásobník ZANZIBAR s 20g Madagaskarského bílého pepře Sikara. Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku...

Shan Keema Mix vám pomůže vytvořit vynikající smažené mleté maso doma.

Zásobník ke mlýnku PEUGEOT ZANZIBAR, nepravý pepř, který roste divoce v lesích, které pokrývají horská pásma...

Zásobník ZANZIBAR s 20g Vietnamského pepře Ba Ria. Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku ZANZIBAR.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.