Římský kmín mletý (Jeera cumin powder) 100g

Kód: SF0235
49 Kč –8 %
vyr 233jeera powder 100g
49 Kč –8 % 45 Kč / balení 45 Kč / 100 g
Skladem (1 balení)
Můžeme doručit do:
2.12.2020

Tato drobná mletá semínka Římského kmínu mletého by měla být nutností v každé kuchyni. Jsou to mletá cumínová semínka - chutná a zázračná změna chuti v jídle. Koření je ideální pro zvýraznění barvy a chuti pokrmu. Značka koření TRS pro Vás vybírá pouze to nejlepší koření a vynikající kvalitu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mletá semínka kmínu jsou považována za druhé nejoblíbenější koření po černém pepři a jsou hojně používána ve středomořské, latinskoamerické, středovýchodní, severoafrické a indické kuchyni. Tyto malé energické perly kulinářského světa pomáhají okamžitě zvednout chuť jakéhokoli pokrmu včetně nápojů. Nezaměňujte mezi mletým cumínem a kmínem. Jsou to dvě různá koření a různá použití při vaření. Vzhledem k popularitě používání těchto semen je již můžete znát pod jinými jmény. Semena kmínu v hindštině se nazývají „Sabut Jeera“. 

Jak používat Římský kmín: Semena kmínu se používají celá v mnoha indických a jiných kuchyních jako první krok k přidání aroma do oleje. Tato metoda vaření se nazývá temperování v horkém oleji. Kmínová semínka se temperují na teplém oleji na samém začátku procesu vaření. Lze do něj přidat další celé koření nebo ho lze použít také jako jediné koření. Semínka Římského kmínu můžete také použít jako koření k nápojům, salátům, dušeným masům a polévkám nebo je rozemlít na jemný prášek. Celý kmín mletý na prášek se používá k výrobě mnoha oblíbených směsí koření, jako je tento domácí kari prášek. Mletý kmín, i když má podobnou chuť, je sladší a intenzivnější. Proto bychom neměli předpokládat, že oba slouží stejnému účelu. Zatímco kmínová semínka se používají většinou na začátku nebo na samém konci kroku vaření, lze kmínový prášek přidat přímo do hrnce uprostřed procesu vaření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: