Kardamom celý zelený (Cardamome green whole) 50g
Kód: SF0266Související produkty
Luxusní a stylová sada elektrických mlýnků na pepř a sůl z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým...
Přineste moderní dotek vašemu stolu a vaší kuchyni pomocí elektrického mlýnku na pepř Peugeot Zeli z kartáčovaného...
Ikonický mlýnek na pepř PARIS 18 cm, který je pevně uložen v ořechovém pouzdře, dokonale rozemele každý pepř. Mlecí...
Dárková sada 2 kompaktních elektrických mlýnků z broušeného chromu na sůl i pepř ZELI DUO od Peugeot Saveurs.
Jedním stisknutím tlačítka můžete přepínat mezi solí a pepřem a dodat svým receptům okamžitý chuťový náboj, ať už...
Mlýnek na pepř NANCY 18 cm, který je pevně uložen v čirém akrylátovém pouzdře ve vysokém lesku, dokonale rozemele...
Luxusní a stylový elektrických mlýnek na pepř z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým mlýnkem na...
Luxusní a stylový elektrických mlýnek na sůl z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým mlýnkem na...
Ikonický mlýnek na pepř PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve vysokém bílém lesku, dokonale...
Detailní popis produktu
Kardamom je jedním z nejstarších a nejdražších koření orientální kuchyně. TRS Elachi (Green Cardamom Whole) jsou celá semena kardamomu, která se používají čerstvě nasekaná v malém množství v potravinách. Ve srovnání s černým kardamomem chutná zelený kardamom kořeněně a má svěží citrónovou chuť. Zelený kardamom se používá hlavně k přípravě masal a kari, k ochucení indické kořeněné rýže s hráškem a k ochucení dezertů. Použijte TRS Elachi (Green Cardamom Whole) také do kávy a k ochucení pečiva. Zelený kardamom je možná jedním z nejoblíbenějších koření, zvláště pokud se snažíte okamžitě zvednout chuť. Je to jedno z nejdražších koření na světě, vedle šafránu, takže víte, že tady máte co do činění s něčím úžasným. Překvapivě je to běžné koření, které se hojně používá v indických, středovýchodních a skandinávských zemích. Počáteční produkce zelených kardamomových lusků byla v jižní Indii, nyní se však populárně pěstuje na Srí Lance, v Tanzanii a v Guatemale, abychom jmenovali alespoň několik zemí. Každý zelený kardamomový lusk obsahuje řadu malých černých semen, které lze odstranit a rozemlít na prášek. Má velmi svěží citrusový podtón s náznaky eukalyptu. Má silnou, jedinečnou kořeněnou sladkou chuť, která okamžitě zvedne chuť pokrmů, ve kterých se používá. Jak používat zelené kardamonové lusky na vaření. Zelené kardamomy lze použít celé nebo v prášku, pokud máte kardamomové lusky, můžete lusky rozlomit a rozdrtit semena na prášek v hmoždíři a vyhodit zelený vnější obal. Druhou možností je použít celé s neporušenými semeny nebo pouze s kardamomovými semínky. Dodává jídlu aroma. Celé lusky kardamonu se přidávají hned na začátku vaření, zatímco práškovou verzi lze použít během nebo na konci vaření. Před podáváním můžete lusky snadno vyjmout. Pokud chcete okamžitě vylepšit svou obyčejně vařenou rýži, přidejte lusk nebo dva spolu s některými z těchto dalších koření. Zelený kardamom používejte k výrobě kari, rýžových pokrmů, vývarů, dušených pokrmů, dokonce i v nápojích a dezertech.
Shan Pilau Biryani Mix má perfektní směs bohatých a aromatických koření, která vám pomohou při přípravě dokonalého...
Zásobník ke mlýnku PEUGEOT ZANZIBAR, nepravý pepř, který roste divoce v lesích, které pokrývají horská pásma...
Zásobník ZANZIBAR s 20g Kambodžského červeného pepře Kampot . Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku...
Koření TRS je ideální pro zvýraznění barvy a chuti pokrmu. Mohou být restované, pečené nebo smažené v závislosti na...
Kardamom mletý se využívá, jak do slaných, tak i sladkých pokrmů. Výborně se doplňuje k masu, k dochucení omáček a...
Zásobník ZANZIBAR s 20g Vietnamského pepře Ba Ria. Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku ZANZIBAR.
Shan Keema Mix vám pomůže vytvořit vynikající smažené mleté maso doma.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.