Směs indického koření na grilování tandoori masala 100g
Kód: SF0024Související produkty
Ikonický mlýnek na pepř PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve vysokém černém lesku, dokonale...
Luxusní a stylový elektrických mlýnek na sůl z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým mlýnkem na...
Mlýnek na pepř NANCY 18 cm, který je pevně uložen v čirém akrylátovém pouzdře ve vysokém lesku, dokonale rozemele...
Ikonický mlýnek na sůl PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve čokoládové barvě, dokonale rozemele...
Dárková sada 2 kompaktních elektrických mlýnků z broušeného chromu na sůl i pepř ZELI DUO od Peugeot Saveurs.
Ikonický mlýnek na pepř PARIS 18 cm, který je pevně uložen v ořechovém pouzdře, dokonale rozemele každý pepř. Mlecí...
Luxusní a stylová sada elektrických mlýnků na pepř a sůl z nerezové oceli. Objevte nové pocity s elektrickým...
Jedním stisknutím tlačítka můžete přepínat mezi solí a pepřem a dodat svým receptům okamžitý chuťový náboj, ať už...
Ikonický mlýnek na sůl PARIS 18 cm, který je pevně uložen v bukovém pouzdře ve vysokém bílém lesku, dokonale rozemele...
Detailní popis produktu
TRS Tandoori Masala je harmonickým složením mnoha koření, jako je koriandr, kmín, skořice, muškátový oříšek, kardamom atd. Tyto koření dodávají vašemu pokrmu kořeněnou, pálivou a neuvěřitelně bohatou chuť. Použijte grilovací koření TRS Tandoori Masala pro přípravu masových a rybích marinád, s grilovaným masem nebo vařené v troubě (tandoor). Variace: smíchejte tuto lahodnou směs koření s jogurtem a podávejte jako slanou omáčku.
Recept na ukázku:
Celé kuře nakrájené na 4 až 8 kusů podle počtu strávníků a hladu/chuti :-)
140 ml citronová šťávy
3 lžíce soli
125 g jogurtu
1 lžíce mletá zázvorovu
1 lžíce česneku na pastu
3 lžíce oleje
50g TRS směs tandoori masala
Na kuřecích kouscích udělejte rovné řezy. Pokapejte citronovou šťávou a posypte trochu solí a nechejte jednu hodinu. Zkombinujte směs TRS Tandoori Masala, jogurt, zázvor a česnek a vytvořte pastu a natřete ji na kuřecí kousky. Marinujte alespoň 1 hodinu. Předehřejte troubu na 180 ° C. Pekáč vymažte olejem / ghí a položte na něj kuřecí kousky. Pečte 35 až 45 minut. Jakmile je kuře částečně opečené, zapněte gril na 5 minut a kuře grilujte, dokud nebude připravené. A je to! Vaše Tandoori Masala je připravena. Podávejte horké s naanem, solí a raita.
Koření TRS je ideální pro zvýraznění barvy a chuti pokrmu. Mohou být restované, pečené nebo smažené v závislosti na...
Zásobník ZANZIBAR s 20g Kambodžského červeného pepře Kampot . Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku...
Shan Keema Mix vám pomůže vytvořit vynikající smažené mleté maso doma.
Zásobník ke mlýnku PEUGEOT ZANZIBAR, nepravý pepř, který roste divoce v lesích, které pokrývají horská pásma...
Shan Pilau Biryani Mix má perfektní směs bohatých a aromatických koření, která vám pomohou při přípravě dokonalého...
Kardamom mletý se využívá, jak do slaných, tak i sladkých pokrmů. Výborně se doplňuje k masu, k dochucení omáček a...
Zásobník ZANZIBAR s 20g Vietnamského pepře Ba Ria. Použitelný samostatně nebo jako zásobník do mlýnku ZANZIBAR.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.