Směs indického koření na grilování tandoori masala 100g

Kód: SF0024
Akce Časově omezená AKCE až 20 % sleva
Značka: TRS
50 Kč –10 %
6311 trs tandoori masala 100g
50 Kč –10 % 45 Kč / balení 45 Kč / 100 g
Skladem (2 balení)
Můžeme doručit do:
2.12.2020

Lahodná směs indického koření s příchutí grilování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

TRS Tandoori Masala je harmonickým složením mnoha koření, jako je koriandr, kmín, skořice, muškátový oříšek, kardamom atd. Tyto koření dodávají vašemu pokrmu kořeněnou, pálivou a neuvěřitelně bohatou chuť. Použijte grilovací koření TRS Tandoori Masala pro přípravu masových a rybích marinád, s grilovaným masem nebo vařené v troubě (tandoor). Variace: smíchejte tuto lahodnou směs koření s jogurtem a podávejte jako slanou omáčku.

Recept na ukázku:

Celé kuře nakrájené na 4 až 8 kusů podle počtu strávníků a hladu/chuti :-)

140 ml citronová šťávy

3 lžíce soli

125 g jogurtu

1 lžíce mletá zázvorovu

1 lžíce česneku na pastu

3 lžíce oleje

50g TRS směs tandoori masala

Na kuřecích kouscích udělejte rovné řezy. Pokapejte citronovou šťávou a posypte trochu solí a nechejte jednu hodinu. Zkombinujte směs TRS Tandoori Masala, jogurt, zázvor a česnek a vytvořte pastu a natřete ji na kuřecí kousky. Marinujte alespoň 1 hodinu. Předehřejte troubu na 180 ° C. Pekáč vymažte olejem / ghí a položte na něj kuřecí kousky. Pečte 35 až 45 minut. Jakmile je kuře částečně opečené, zapněte gril na 5 minut a kuře grilujte, dokud nebude připravené. A je to! Vaše Tandoori Masala je připravena. Podávejte horké s naanem, solí a raita.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření
Sleva %%%: 10-20 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: