Titanové pánve
Nejprodávanější
Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo...
Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...
Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...
Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...
Nepřilnavý Wok ideální velikosti pro rychle a zdravě připravené asijské pokrmy ale i fritování a smažení. Pánev má...
Pánev na ryby, vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku....
Oválná pánev na smažení, na ryby, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev má...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev má...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev má...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev má...
Titanová pánev WOLL je dokonalá pánev, protože byla od svého vzniku zamýšlena jako dokonalá. Tvrdil to již vášnivý šéfkuchař Norbert Woll, když ji koncem 70. let minulého století vyvinul. Předběhl svou dobu a místo těžké litiny vsadil výhradně na pevnost kovaného hliníku potaženého nepřilnavou vrstvou. Jak se na skutečný originál sluší, nádobí WOLL se s technickým pokrokem stále zlepšuje. V titanových pánvích WOLL získává maso tu nejkřehčí strukturu, vznikají ty nejvoňavější omáčky a dusí se klasické pokrmy. A díky odnímatelné rukojeti se otevírají zcela nové možnosti.