Dortová forma o průměru 24 cm je skvělou volbou pro většinu receptů – od narozeninových dortů po slavnostní cheesecake. Nabízí nepřilnavý povrchbez PFOA, rychlouzávěr a maximální spolehlivost při každém pečení.
Skvělé výsledky bez stresu
Nepřilnavý povrch pro bezchybné vyklopení i u náročnějších receptů.
Vynikající vedení tepla podporuje rovnoměrné propečení a profesionální vzhled korpusu.
Praktické detaily pro snadné použití
Spolehlivý rychlouzávěr zajišťuje jednoduchou manipulaci.
Těsnící odnímatelné dno chrání troubu i recept.
Tradiční výroba a vysoká odolnost
Forma je vyrobena v Německu a odolá teplotám do 230 °C. Ideální pro pravidelné pečení s důrazem na kvalitu i zdraví.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Speciální povrchová úprava umožňuje pohodlné používání hrnců i pánví s minimálním množstvím tuku, nebo klidně bez něj. Pokrmy jsou zdravější a méně kalorické. U některých řad nádobí lze rukojeť snímat. Díky tomu má pánev Woll ty nejširší možnosti použiti: jako pánev na sporák, jako zapékací forma v troubě. Šetří tak místo v kuchyňské lince, jednoduše se vejde do trouby, dřezu nebo myčky. Poklice jsou vyrobeny ze speciálně vytvrzeného bezpečnostního skla.
Rodinnou firmu založil Norbert Woll v německém Saarbruckenu v roce 1979. Již o čtyři roky později si svým nádobím, odlévaným speciální technologií vydobyl pověst výrobce nejkvalitnějšího kuchyňského nádobí. Dnes je firma Woll tím, kdo určuje trendy. Každý kus nádobí Woll je ručně odléván přímo v Německu. Technologie pomalého ručního lití brání materiálovému pnutí – nádobí je jednak odolnější vůči mechanickému poškození, perfektně rovné a v poslední řadě vede teplo naprosto rovnoměrně po celém svém povrchu. Na hliníkový korpus je následně plazmovými tryskami za teploty více než 20 000 °C nanášen oxid titaničitý. Jeho částečky se pevně spojí s tělem pánve, která pak vydrží skutečně všechno. Teprve poté přijde na řadu nanášení nepřilnavého povrchu (beze stop škodlivých prvků) a zušlechtěných nanosloučenin. Děje se tak při teplotě více než 400 °C, aby se antiadhezní vrstva skutečně dokonale spojila s vytvrzeným podkladem.
Proč zvolit nádobí Woll:
mimořádně odolné vůči poškrábání a oděru
zdravá příprava potravin šetřící obsah vitamínů díky jedinečnému vytvrzení svrchní antiadhezní vrstvy
optimální akumulace a vedení tepla
odolává deformaci i při zahřátí nasucho
nejvyšší tepelná odolnost
ohleduplné vůči životnímu prostředí díky úspoře energie a trvanlivosti
pevné rukojeti, boční madla a poklice vhodné do trouby
snadná údržba, ruční mytí i použití v myčce
odnímatelná rukojeť pro praktickou údržbu
absolutně rovné – pánev se nedeformuje
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Další informace naleznete ZDE.