Titanové pánve
Nejprodávanější

Pánev na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku. Pánev...

Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...

Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...

Pánev na ryby, vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku....

Oválná pánev na smažení, na ryby, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez...

WOLL - vyrobeno v Německu, kolekce Eco Lite. Vyrobeno ekologicky z recyklovaných materiálů. Odolný nepřilnavý povrch,...

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev má...

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev má...

Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...

Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...

Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem...

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev...

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací. Pánev má...

Nepřilnavý titanový rendlík na přípravu omáček, krémů, polévek, kaší nebo menších porcí. Omáčník má odnímatelnou...
Titanová pánev WOLL je dokonalá pánev, protože byla od svého vzniku zamýšlena jako dokonalá. Tvrdil to již vášnivý šéfkuchař Norbert Woll, když ji koncem 70. let minulého století vyvinul. Předběhl svou dobu a místo těžké litiny vsadil výhradně na pevnost kovaného hliníku potaženého nepřilnavou vrstvou. Jak se na skutečný originál sluší, nádobí WOLL se s technickým pokrokem stále zlepšuje. V titanových pánvích WOLL získává maso tu nejkřehčí strukturu, vznikají ty nejvoňavější omáčky a dusí se klasické pokrmy. A díky odnímatelné rukojeti se otevírají zcela nové možnosti.