Vakuování potravin a sous vide
Nejprodávanější

Kompaktní vařič sous-vide v bílé barvě. Přesné nastavení teploty od 0 °C do 90 C° v krocích po 0,5 °C. Vysoká...

Dobíjecí bezdrátová elektrická vakuovací pumpa, pro snadné a okamžité použití. Vakuované potraviny vydrží až 5x déle....

Univerzální skleněné vakuovací dózy 3 velikostí, které až 5x prodlužují čerstvost potravin, 100% hermeticky...

Univerzální plastové vakuovací dózy 3 velikostí, které až 5x prodlužují čerstvost potravin. 100% hermeticky...

Univerzální plastová vakuovací dóza velikosti L, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky uzavřená...

Univerzální vakuovací dóza velikosti M z varného skla, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky...

Univerzální plastová vakuovací dóza velikosti M, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky uzavřená...

Vakuový uzávěr na lahev k elektrické vakuovací pumpě Zwilling Fresh & Save. Sada 3 ks. Ideální k uchování...

Univerzální plastová vakuovací dóza velikosti S, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky uzavřená...

Univerzální vakuovací dóza velikosti M z varného skla, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky...

Balení obsahuje 10 ks opakovaně použitelných sáčků. Sáčky jsou dokonale těsné a odolné až do 100 °C, takže je lze...

Balení obsahuje 3 ks opakovaně použitelných sáčků. Sáčky jsou dokonale těsné a odolné až do 100 °C, takže je lze...

Vakuový uzávěr na víno k elektrické vakuovací pumpě Zwilling Fresh & Save. Ideální k uchování nedopité lahve v...
Vakuování potravin výrazně prodlužuje jejich trvanlivost. Největším nepřítelem čerstvých potravin je vzduch, který způsobuje oxidaci, díky kyslíku napomáhá množení bakterií a tím zkracuje použitelnost a s tím spojenou dobu skladování. S vakuovanými potravinami vyhodíte o mnoho jídla méně ! Díky vakuu je výrazně rychlejší a efektivnější také marinování masa, marináda prostoupí hlouběji a během kratší doby, u menších porcí stačí i 30 minut. Kvalitní vakuovačka a sáčky nebo dózy jsou nezbytné pro stále oblíbenější metodu sous vide (sůví), kdy se potraviny vaří při nízké a přesně kontrolované teplotě. Tímto způsobem se zachová maximální množství obsažených výživových látek, nesníží se hmotnost porce masa ve kterém zůstane šťáva. Takto uvařená porce masa se chová jako konzerva a vydrží dlouho v lednici, pak stačí rychlé opečení na pánvi nebo na grilu a během pár minut je vykouzlené jídlo hodné dobré restaurace.