Pánve
-
Nepřilnavé pánve
-
Titanové pánve
-
Nerezové pánve
-
Litinové Pánve
-
Hluboké pánve
-
Grilovací Pánve
-
WOK Pánve
-
Palačinkové pánve
Nejprodávanější

Nepřilnavá soté pánev o průměru 28 cm na smažení ale také dušení, restování ale i servírování. Díky dvěma rukojetím je snadná na přenášení i když je plná. Made in ITALY Bez...

Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo snadné skladování. Kolekce Diamond Lite. Pánev je vhodná i na...

Pánev na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo snadné...

Pánev na smažení, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby...

Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo snadné skladování. Průměr 28 cm, hloubka 7 cm, objem 3,5 l.

Nepřilnavý titanový rendlík na přípravu omáček, krémů, polévek, kaší nebo menších porcí. Omáčník má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo snadné skladování. Kolekce...

Servírovací pánev Durado z elegantního materiálu Cromargan®: nerezová ocel 18/10 je samozřejmě vhodná pro jakýkoli sporák, samozřejmě včetně indukce.

Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s minimem oleje nebo bez něj a vychutnávat si chutné výsledky...

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se také využije celá plocha. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro...

Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se také využije celá plocha. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro...

WOK pánev o průměru 36 cm pro dokonale připravené asijské speciality při vysoké teplotě a krátké době přípravy. Díky absenci nepřilnavého povrchu lze docilovat vysokých teplot a...

Nerezová hluboká pánev s nepřilnavou vrstvou ProResist®. Průměr 28 cm. Ideální pro elegantní servírování oblíbených pokrmů přímo u stolu. 18/10 nerezová ocel Vysoký okraj pánve...

S touto litou hliníkovou pánví na palačinky od společnosti MasterClass vytvoříte pokaždé úžasné palačinky, chapati a dosy. Pánev má dvojitou nepřilnavou vnitřní vrstvu díky...

Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s minimem oleje nebo bez něj a vychutnávat si chutné výsledky...

Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s minimem oleje nebo bez něj a vychutnávat si chutné výsledky...

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v klasickém stylu je ideální na smažení a restování. Hliníkové tělo,...

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v klasickém stylu je ideální na smažení a restování. Hliníkové tělo,...

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v klasickém stylu je ideální na smažení a restování. Hliníkové tělo,...

Grilovací pánev s nepřilnavým povrchem a speciální povrchovou úpravou, která je vhodná i na indukční spráky. Pánev je vhodná zejména na steaky, hamburgery, párky a...

Parní multifunkční hrnec s nepřilnavým povrchem ProResist®. Exkluzivní kolekce značky RÖSLE SILENCE PRO. Díky svému tvaru lze také používat, jako velkou pánev na...
Kvalitní pánev patří k základnímu vybavení každé domácnosti, dokonce i té, kde se moc nevaří. Pánve se rozdělují do několika skupin, podle toho, k jaké přípravě jsou určené. Nejběžnější jsou pánve na smažení, dále pak pánve WOK na rychlé restování nebo fritování, hluboké pánve ve kterých lze osmažené potraviny dále upravovat. Také se pánve dají rozdělit podle materiálu. Nejčastější jsou pánve nepřilnavé, které jsou určené ke zdravému smažení s minimem tuku při nízkých teplotách, k přípravě vaječných pokrmů, porcovaných ryb nebo zeleniny. Pánve mohou být také čistě nerezové, které kuchaři propůjčují neomezené možnosti použitého náčiní a nastavené teploty. Podobně jsou na tom pánve litinové, které navíc déle drží teplotu díky mase materiálu. Litinové a nerezové pánve bez nepřilnavé vrstvy mají delší životnost, lze používat kovové náčiní ale je třeba používat více tuku.