Nádobí na pečení EMILE HENRY, Strana 2
-
Formy na pečení
-
Pekáče
-
Plechy na pečení
-
Zapékací misky
-
Zadělávací mísy
-
Příprava pizzy
-
Doplňky pro pečení
Nejprodávanější
Výpis produktů
Miska na crème brûlée o průměru 12 cm je ideální pro karamelizaci cukru pomocí flambovací pistole. Ať už se jedná o...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 32 cm, výška 5,5 cm, objem 2,8 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Klasická forma Emile Henry – Ø 29,5 cm, výška 4 cm, objem 1,4 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i zapékané...
Keramický Tajine na sporák i do trouby pro dokonalý výsledek i radost z vaření. Ruční výroba ve Francii.
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole....
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Temně modrá zapékací miska Ramequin je ideální na...
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Temně modrá zapékací miska Ramequin je ideální na...
Hladký pizza kámen pro dokonale propečenou pizzu, pečení chleba nebo pečiva. Díky použitému materiálu a hmotnosti...
Zapékací misky a pečení i servírování, na slané i sladké. Vysoce odolná keramika která neztrácí barvu, Vyrobeno ve...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole.Zapékací...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Žlutá zapékací miska Ramequin je ideální na...
Keramický Tajine značky Emile Henry. Ruční výroba ve Francii. E - balení. Bezpečně zabaleno pro kurýrní přepravu.
Na pečení i servírování, na slané i sladké. Sada 2 kusů. Barevné crème brûlée misky mají dokonale rovný povrch a...
