Nádobí na pečení EMILE HENRY, Strana 3
-
Formy na pečení
-
Pekáče
-
Plechy na pečení
-
Zapékací misky
-
Zadělávací mísy
-
Příprava pizzy
-
Doplňky pro pečení
Nejprodávanější
Výpis produktů
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Bílá zapékací miska Ramequin je ideální na zapékání...
Luxusní forma na přípravu domácího chleba. E-shopové balení v pepřové barvě. Horní díl současně použitelný jako mísa...
Na pečení i servírování, na slané i sladké. Sada 2 kusů. Barevné crème brûlée misky mají dokonale rovný povrch a...
Obdélníková forma na slané i sladké koláče, Vyrobeno ve Francii. Vnitřní rozměry: 32 x 22 x 4 cm, Vnější rozměry 34 x...
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 28 cm, výška 6 cm, objem 1,98 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 24 cm, výška 5 cm, objem 1,15 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 28 cm, výška 6 cm, objem 1,98 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 28 cm, výška 6 cm, objem 1,98 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Miska na crème brûlée o průměru 12 cm je ideální pro karamelizaci cukru pomocí flambovací pistole. Ať už se jedná o...
Miska na crème brûlée o průměru 12 cm je ideální pro karamelizaci cukru pomocí flambovací pistole. Ať už se jedná o...
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Červená zapékací miska Ramequin je ideální na...
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Smetanová zapékací miska Ramequin je ideální na...
