Nádobí na pečení EMILE HENRY, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Obdélníková keeramická forma na slané i sladké koláče, Vyrobeno ve Francii. Vnitřní rozměry: 34,5 x 14 x 4 cm, Vnější...
Na pečení i servírování, na slané i sladké. Sada 2 kusů. Barevné crème brûlée misky mají dokonale rovný povrch a...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole....
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Smetanová zapékací miska Ramequin je ideální na...
Obdélníková forma na slané i sladké koláče, Vyrobeno ve Francii. Vnitřní rozměry: 32 x 22 x 4 cm, Vnější rozměry 34 x...
Obdélníková forma na slané i sladké koláče, Vyrobeno ve Francii. Vnitřní rozměry: 32 x 22 x 4 cm, Vnější rozměry 34 x...
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 28 cm, výška 6 cm, objem 1,98 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 24 cm, výška 5 cm, objem 1,15 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Keramický tajine na sporák i do trouby pro dokonalý výsledek i radost z vaření. Ruční výroba ve Francii.
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 24 cm, výška 5 cm, objem 1,15 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací...
Hluboká koláčová forma Emile Henry – Ø 28 cm, výška 6 cm, objem 1,98 l. Ideální na ovocné koláče, slané quiche i...
Miska na crème brûlée o průměru 12 cm je ideální pro karamelizaci cukru pomocí flambovací pistole. Ať už se jedná o...
Miska na crème brûlée o průměru 12 cm je ideální pro karamelizaci cukru pomocí flambovací pistole. Ať už se jedná o...
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Červená zapékací miska Ramequin je ideální na...
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Červená zapékací miska Ramequin je ideální na...
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Červená zapékací miska Ramequin je ideální na...
Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Smetanová zapékací miska Ramequin je ideální na...
