Odnímatelná rukojeť k pánvi WOLL Eco Lite
Kód: SP-DH-ELSouvisející produkty

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...

Nerezová pánev o průměru 28 cm s inovativním perforovaným povrchem zajišťuje částečnou nepřilnavost bez chemických...

Prémiová pánev Eva Solo Grey Line (24 cm) je ideální pro intenzivní smažení i jemné restování. Vyrobená ze...

Prémiová pánev Eva Solo Grey Line (28 cm) je ideální pro intenzivní smažení i jemné restování. Vyrobená ze...

Univerzální nerezová pánev o průměru 28 cm s keramickým nepřilnavým povrchem Slip-Let® je ideální pro zdravé vaření s...

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...

Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...

S touto odolnou nepřilnavou pánví od společnosti MasterClass bude každé jídlo lahůdkou. Díky svému zaoblenému tvaru...

Nerezová pánev o průměru 24 cm s keramickým nepřilnavým povrchem k mozaikové struktuře pro delší životnost nabízí...

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...
Detailní popis produktu
Doplňková náhradní rukojeť k pánvím WOLL Eco lite.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pánve |
---|---|
EAN: | 4054359032799 |
Barva: | černá |
Série: | WOLL ECO Lite |
Číslo výrobku: | SP-DH-EL |

Nerezová pánev o průměru 20 cm s keramickým nepřilnavým povrchem k mozaikové struktuře pro delší životnost nabízí...

Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...

Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...

Šetří místo, šetří čas... Co si nezamilovat na této praktické snídaňové pánvi od MasterClass? Je vyrobena z odolného...

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...

Možná si myslíte, že rovné nezkroucené slaninové plátky nebo maso do hamburgeru jsou těžko zvládnutelné? Jen dokud...

Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...

Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....

Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Speciální povrchová úprava umožňuje pohodlné používání hrnců i pánví s minimálním množstvím tuku, nebo klidně bez něj. Pokrmy jsou zdravější a méně kalorické. U některých řad nádobí lze rukojeť snímat. Díky tomu má pánev Woll ty nejširší možnosti použiti: jako pánev na sporák, jako zapékací forma v troubě. Šetří tak místo v kuchyňské lince, jednoduše se vejde do trouby, dřezu nebo myčky. Poklice jsou vyrobeny ze speciálně vytvrzeného bezpečnostního skla.
Rodinnou firmu založil Norbert Woll v německém Saarbruckenu v roce 1979. Již o čtyři roky později si svým nádobím, odlévaným speciální technologií vydobyl pověst výrobce nejkvalitnějšího kuchyňského nádobí. Dnes je firma Woll tím, kdo určuje trendy. Každý kus nádobí Woll je ručně odléván přímo v Německu. Technologie pomalého ručního lití brání materiálovému pnutí – nádobí je jednak odolnější vůči mechanickému poškození, perfektně rovné a v poslední řadě vede teplo naprosto rovnoměrně po celém svém povrchu. Na hliníkový korpus je následně plazmovými tryskami za teploty více než 20 000 °C nanášen oxid titaničitý. Jeho částečky se pevně spojí s tělem pánve, která pak vydrží skutečně všechno. Teprve poté přijde na řadu nanášení nepřilnavého povrchu (beze stop škodlivých prvků) a zušlechtěných nanosloučenin. Děje se tak při teplotě více než 400 °C, aby se antiadhezní vrstva skutečně dokonale spojila s vytvrzeným podkladem.
Proč zvolit nádobí Woll:
- mimořádně odolné vůči poškrábání a oděru
- zdravá příprava potravin šetřící obsah vitamínů díky jedinečnému vytvrzení svrchní antiadhezní vrstvy
- optimální akumulace a vedení tepla
- odolává deformaci i při zahřátí nasucho
- nejvyšší tepelná odolnost
- ohleduplné vůči životnímu prostředí díky úspoře energie a trvanlivosti
- pevné rukojeti, boční madla a poklice vhodné do trouby
- snadná údržba, ruční mytí i použití v myčce
- odnímatelná rukojeť pro praktickou údržbu
- absolutně rovné – pánev se nedeformuje