Hrnec 20 cm 3l nepřilnavý kulatý kovová držadla, Diamond Logic Pro XR, WOLL
Kód: 120PLCILSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Nepřilnavý hluboký hrnec WOLL 20 cm Diamond Logic Pro XR. Nejnovější nepřilnavý povrch s označením Woll Diamond XR, vyniká větší hrubostí (v porovnání s jinými nepřilnavými povrchy). Šťáva z masa tak zůstane zachycena v mezerách, jídlo se během restování méně dusí a tak zůstane šťavnatější a jeho chuť bude výraznější, nepřilnavý efekt je ještě vyšší a příprava rychlejší a zdravější.
- nepřilnavý povrch bez obsahu PFOA
- na všechny druhy sporáků včetně indukčních
- pro použití v troubě (při teplotě do 250°C)
- pro dlouhodobou nepřilnavost povrchu neumývejte v myčce na nádobí
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hrnce |
---|---|
Barva: | černá |
Rozměry: | Kulatý 20 cm |
Objem(ml): | 3 l |
Typ výrobku: | Hrnce |
Série: | Diamond Logic Pro XR |
Vnitřní Povrch: | Nepřilnavý |
Materiál: | Kovaná slitina kovů |
Číslo výrobku: | 120PLCIL |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Speciální povrchová úprava umožňuje pohodlné používání hrnců i pánví s minimálním množstvím tuku, nebo klidně bez něj. Pokrmy jsou zdravější a méně kalorické. U některých řad nádobí lze rukojeť snímat. Díky tomu má pánev Woll ty nejširší možnosti použiti: jako pánev na sporák, jako zapékací forma v troubě. Šetří tak místo v kuchyňské lince, jednoduše se vejde do trouby, dřezu nebo myčky. Poklice jsou vyrobeny ze speciálně vytvrzeného bezpečnostního skla.
Rodinnou firmu založil Norbert Woll v německém Saarbruckenu v roce 1979. Již o čtyři roky později si svým nádobím, odlévaným speciální technologií vydobyl pověst výrobce nejkvalitnějšího kuchyňského nádobí. Dnes je firma Woll tím, kdo určuje trendy. Každý kus nádobí Woll je ručně odléván přímo v Německu. Technologie pomalého ručního lití brání materiálovému pnutí – nádobí je jednak odolnější vůči mechanickému poškození, perfektně rovné a v poslední řadě vede teplo naprosto rovnoměrně po celém svém povrchu. Na hliníkový korpus je následně plazmovými tryskami za teploty více než 20 000 °C nanášen oxid titaničitý. Jeho částečky se pevně spojí s tělem pánve, která pak vydrží skutečně všechno. Teprve poté přijde na řadu nanášení nepřilnavého povrchu (beze stop škodlivých prvků) a zušlechtěných nanosloučenin. Děje se tak při teplotě více než 400 °C, aby se antiadhezní vrstva skutečně dokonale spojila s vytvrzeným podkladem.
Proč zvolit nádobí Woll:
- mimořádně odolné vůči poškrábání a oděru
- zdravá příprava potravin šetřící obsah vitamínů díky jedinečnému vytvrzení svrchní antiadhezní vrstvy
- optimální akumulace a vedení tepla
- odolává deformaci i při zahřátí nasucho
- nejvyšší tepelná odolnost
- ohleduplné vůči životnímu prostředí díky úspoře energie a trvanlivosti
- pevné rukojeti, boční madla a poklice vhodné do trouby
- snadná údržba, ruční mytí i použití v myčce
- odnímatelná rukojeť pro praktickou údržbu
- absolutně rovné – pánev se nedeformuje