Kasoori methi jsou listy pískavice sušené na slunci (Trigonella Foenum Graecum). Používají se v indické kuchyni a chutnají podobně jako kombinace celeru a fenyklu s mírně hořkým...
Asa foetida je mletá pryskyřice kořene Ferula asafoetiada. Je nezbytná pro přípravu luštěninových i zeleninových jídel v tradiční Indické kuchyni. Má velice specifickou chuť a...
Tato drobná semínka by měla být nutností v každé kuchyni. To jsou cumínová semínka - chutná a zázračná změna chuti v jídle. Koření TRS je ideální pro zvýraznění barvy a chuti...
Mnoho vědeckých výzkumů naznačuje neuvěřitelné výhody vaření s kurkumou. Koření TRS je ideální pro zvýraznění barvy a chuti pokrmu. Mohou být restované, pečené nebo smažené v...
Napěchovaná antioxidanty, semena černuchy jsou jedním z nejstarších koření, které lidstvo zná. Je tak snadné je přidat do jídla. Čtěte dále a zjistěte, jak používat černá...
Mletý koriandr je jedním z nezbytných koření v každé indické domácnosti. Čtěte dále a zjistěte, co je koriandrový prášek, jak ho používat k vaření a výhody. Koření TRS je...
Lusky z černého kardamomu jsou kouřové hluboce aromatické koření používané v indických pokrmech, o kterých mnozí nevědí, ale určitě je ochutnali. Koření TRS je ideální pro...
Semena fenyklu jsou mimo svůj chuťový přínos pro Vaše vaření bohatá na vlákninu a mají antispasmodické a karminativní účinky, což pomáhá při trávicí dysfunkci, jako je pálení...
Tato aromatická citrusově zelená kardamomová luska, známá jako královna indického koření, přináší kouzelné esenci každému jídlu. Naučte se, jak jej použít k okamžité...
Tato drobná mletá semínka Římského kmínu mletého by měla být nutností v každé kuchyni. Jsou to mletá cumínová semínka - chutná a zázračná změna chuti v jídle. Koření je ideální...