Nádoba na zapékání sýra žlutá barva Provence, EMILE HENRY
Kód: 908417Související produkty

Pekáč na pečení a rošt jsou součástí oceňované kolekce nádobí MasterClass, která zaručuje dlouhá léta spokojeného vaření a pečení. Lze mýt v myčce, požívat v troubě, chladničce...

Speciální pekáč na pečení drůbeže nebo masa v celku. Ideální na přípravu celého menu najednou: k dopékajícímu se masu přidejte přílohovou zeleninu a vše dopečte najednou. Pekáč...

Kulatý skleněný pekáč Classic Collection od Mason Cash je ideální pro nadšence profesionálního a domácího vaření. Vyrobeno z vysoce kvalitního tvrzeného borosilikátového skla,...

Speciální pekáč na pečení drůbeže nebo masa v celku. Ideální na přípravu celého menu najednou: k dopékajícímu se masu přidejte přílohovou zeleninu a vše dopečte najednou. Pekáč...

Pekáč na přípravu malých kusů masa a lahodných nákypů a je opatřen vroubkovaným víkem, které pomáhá zadržovat vlhkost a umožňuje samovolné opékání. Lze mýt v myčce nádobí,...

Litinový pekáč 22x30cm.Délka s úchyty 37 cm, objem 2,5 l.Rovnoměrně se prohřívá až k samému okraji a dlouho udržuje teplo.Díky schopnosti udržet teplo se jídla dají dovařovat...

Litinový pekáček, rozměry 26,5 x 8,5 x 6 cm, zelená barva.

Kastrol i pekáč, vaření knedlíků, dušení guláše i pečení v troubě. Vhodné na všechny typy sporáků i do trouby. Extrémně tvrdý a oděruvzdorný nepřilnavý povrch CeraProtect...

Litinový pekáček, rozměry 26,5 x 8,5 x 6 cm, modrá barva.
Detailní popis produktu
Žlutá zapékací miska na zapékání sýrů nebo gratinování. Ať už je to brie, mozzarella nebo kozí sýr; jednoduše vložte sýr do misky, přidejte sladkou nebo slanou ozdobu, zavřete víko a vložte do trouby. Po upečení podávejte přímo v misce.
Zaručený „Wow efekt“: sýr - teplý a dekadentně krémový - je připraven k rozprostření na topinky nebo sušenky nebo nalit na dušenou zeleninu a uzené maso. Nebo jednoduše může sloužit jako omáčka s kousky chleba, pitou, chipsy ...
Praktické víko pomáhá udržovat sýr vlhký a plní chuťi. Pomáhá také udržet vůně a udržuje sýr horký, dokud není podáván. Světlá vnitřní glazura je odolná, neporézní a snadno se čistí.
Všechny výrobky Emile Henry jsou vyráběny ve Francii.
-
průměr vnitřní: 15,3 cm
-
průměr vnější: 17,5 cm
-
šířka včetně úchytů: 19,5 cm
-
využitelná kapacita: 0,55 l
-
výška celkově: 7 cm
-
výška spodní části: 3,7 cm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zapékací mísy a misky |
---|---|
Barva: | žlutá |
Rozměry: | Kulatý 17 cm |
Objem(ml): | 550 ml |
Typ výrobku: | Zapékací mísy |
Vnitřní Povrch: | Keramika |
Materiál: | keramika |
Číslo výrobku: | 908417 |

Zapékací a servírovací miska se stojánkem na vejce. Ideální pro milovníky snídaní. Ve spodní části lze zapéct například směs vajec, zeleniny a sýrů, ozdobit kouskem slaniny....

Zapékací a servírovací miska se stojánkem na vejce. Ideální pro milovníky snídaní. Ve spodní části lze zapéct například směs vajec, zeleniny a sýrů, ozdobit kouskem slaniny....

Čtvercová zapékací mísa na pečení nebo zapékání v troubě nebo na grilu. Vysoce odolná Italská PROFI keramika s kvalitní glazurou. Velikost 22 x 22 cm.

Zapékací a servírovací miska se stojánkem na vejce. Ideální pro milovníky snídaní. Ve spodní části lze zapéct například směs vajec, zeleniny a sýrů, ozdobit kouskem slaniny....

Miska na crème brûlée o průměru 12 cm je ideální pro karamelizaci cukru pomocí flambovací pistole. Ať už se jedná o crème brûlée z kozího sýra s medem nebo crumble z rajčat a...

Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Smetanová zapékací miska Ramequin je ideální na zapékání i na studenou přípravu dezertů nebo malých porcí...

Skleněná zapékací mísa z varného skla o rozměrech 40 x 25 x 6 cm. Ideální použití jako pekáč na pečení, nebo mísa pro zapékání. Od francouzských brambo, přes šunkofleky až po...

Keramická zapékací mísa pro dekorativní servírování rovnou na stůl. Praktické v kuchyni, elegantní na stole. Zapékací mísy "Ultime" jsou perfektní kombinací mezi keramickými a...

Zapékací miska pro správné propečení ale i estetické servírování. Temně modrá zapékací miska Ramequin je ideální na zapékání i na studenou přípravu dezertů nebo malých porcí...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Již slovo Francie polechtá po duši každého gurmána. Je zemí dobrého jídla i pití a to vyžaduje kvalitní nádobí. Tuto dokonalost již více než 150 let přináší francouzská rodinná manufaktura Emile Henry, vyrábějící z tradiční burgundské hlíny, kterou průběžně zdokonaluje využitím nejmodernějších technologií. Výsledkem je nádobí na vaření, pečení i stolování, které si bez zamilujete. Každý kus z je originálem, ručně vyráběným z čistě přírodních materiálů.