Cointreau sušenky

 

Složení:

  • 250 g másla pokojové teploty
  • 250 g moučkového cukru
  • 450 g prosáté hladké mouky
  • 1 vejce
  • 1 střik Cointreau
  • strouhaná kůra z bio pomeranče

Udělejte to takhle

Vymíchejte máslo s cukrem do krémové směsi. Přidejte vejce a Cointreau a promíchejte. Postupně přidávejte prosátou mouku až do homogenní směsi. Udržujte těsto v ledničce zakryté ve fólii po dobu 1 hodiny. Těsto vyválejte až 5 mm silné a vytvořte požadované tvary. Umístěte sušenky na vymazaný plech a pečte při 180 ° C mezi 10 a 15 minuty. (je důležité předehřát troubu).

Před vložením do trouby, polovina sušenek může být potřená vejcem a zbytek poprašte práškovým cukrem.

Na přípravu sušenek jsme použili Non-stick silikonový váleček se sklopnými držadly, Lékué

foto282

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení