Pánve
- Nepřilnavé pánve
- Titanové pánve
- Nerezové pánve
- Litinové Pánve
- Hluboké pánve
- Grilovací Pánve
- WOK Pánve
- Palačinkové pánve
Nejprodávanější
Hluboká pánev na omáčky, soté, dušení masa nebo zeleniny. Pánev má odnímatelnou rukojeť pro vložení do trouby nebo...
S touto litou hliníkovou pánví na palačinky od společnosti MasterClass vytvoříte pokaždé úžasné palačinky, chapati a...
Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...
Pánev na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku. Pánev...
Hranatá pánev je díky svému tvaru vhodná především na smažení masa, ryb které se nemíchají ale jen obrací, lépe se...
S touto kulatou litinovou grilovací pánví s žebrovaným povrchem přenesete šarm a kouzlo grilování i k vám domů....
S touto čtvercovou litinovou grilovací pánví přenesete šarm a kouzlo grilovacího domu i k vám domů. Čtvercový...
Možná si myslíte, že rovné nezkroucené slaninové plátky nebo maso do hamburgeru jsou těžko zvládnutelné? Jen dokud...
Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
Grilovací plotýnka pro grilování ve grilech ale i na sporáku. Kompatibilní e všemi typy sporáků včetně indukčních....
Litinová grilovací pánev 24 x 24 cm. Dno pánve je žebrované pro krásný vzhled steaku nebo zeleniny, ale i optimálný...
Nepřilnavý Wok ideální velikosti pro rychle a zdravě připravené asijské pokrmy ale i fritování a smažení. Pánev má...
Šetří místo, šetří čas... Co si nezamilovat na této praktické snídaňové pánvi od MasterClass? Je vyrobena z odolného...
S touto odolnou nepřilnavou pánví od společnosti MasterClass bude každé jídlo lahůdkou. Díky svému zaoblenému tvaru...
Grilovací plotýnka je navržena tak, aby se fungovala i na dvou kruzích varné desky současně. Rozpalte ji a grilujte!...
Nepřilnavá žebrovaná grilovací pánev se skládací rukojetí. Vytvoříte rychlé a snadné hostiny, které budete chtít...
Nepřilnavá soté pánev o průměru 28 cm na smažení ale také dušení, restování ale i servírování. Díky dvěma rukojetím...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...
Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý výsledek. Pánev v...
Grilovací pánev s nepřilnavým povrchem a speciální povrchovou úpravou, která je vhodná i na indukční...
Nepřilnavá pánev serie Moments značky RÖSLE s odolným nepřilnavým povrchem ProPLEX pro naprostou nepřilnavost a...
Nepřilnavý rendlík na přípravu omáček, krémů, polévek, kaší, polévek. Omáčník má odnímatelnou rukojeť pro vložení do...
Pánev na ryby, vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez připalování s minimem tuku....
Oválná pánev na smažení, na ryby, na vajíčka, na zeleninu, slaninu, steak, rýžové pokrmy a zdravé smažení bez...
Kvalitní pánev patří k základnímu vybavení každé domácnosti, dokonce i té, kde se moc nevaří. Pánve se rozdělují do několika skupin, podle toho, k jaké přípravě jsou určené. Nejběžnější jsou pánve na smažení, dále pak pánve WOK na rychlé restování nebo fritování, hluboké pánve ve kterých lze osmažené potraviny dále upravovat. Také se pánve dají rozdělit podle materiálu. Nejčastější jsou pánve nepřilnavé, které jsou určené ke zdravému smažení s minimem tuku při nízkých teplotách, k přípravě vaječných pokrmů, porcovaných ryb nebo zeleniny. Pánve mohou být také čistě nerezové, které kuchaři propůjčují neomezené možnosti použitého náčiní a nastavené teploty. Podobně jsou na tom pánve litinové, které navíc déle drží teplotu díky mase materiálu. Litinové a nerezové pánve bez nepřilnavé vrstvy mají delší životnost, lze používat kovové náčiní ale je třeba používat více tuku.