Vakuování potravin a sous vide

Nejprodávanější

Vakuovačka MasterClass, sada + 4 sáčky 25 x 25 cm
 
399 Kč
Vakuovací sáčky MasterClass 25 x 25 cm, 5 ks, znovupoužitelné
389 Kč –17 %
Původně: 389 Kč  (–17 %)
322 Kč
43212 vakuovaci sada fresh save 7ks plast zwilling
 
2 820 Kč
6 položek celkem

Výpis produktů

43212 vakuovaci sada fresh save 7ks plast zwilling
2 820 Kč

Sada na vakuování potravin, dobíjecí elektrická pumpa, 2 základní plastové dózy a 4 opakovaně použitelné vakuovací...

1007722
43191 vakuovaci dozy na potraviny plastove fresh save 3 ks zwilling zwilling
Novinka Tip
1 510 Kč

Univerzální plastové vakuovací dózy 3 velikostí, které až 5x prodlužují čerstvost potravin. 100% hermeticky...

1002498
43173 vakuovaci uzaver na vino fresh save 3 ks zwilling
Novinka Tip
560 Kč

Vakuový uzávěr na lahev k elektrické vakuovací pumpě Zwilling Fresh & Save. Sada 3 ks. Ideální k uchování...

1002495
Vakuovací dóza na potraviny plastová FRESH & SAVE S 0,4l, ZWILLING
Novinka Tip
430 Kč

Univerzální plastová vakuovací dóza velikosti S, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky uzavřená...

1002499
Vakuovačka MasterClass, sada + 4 sáčky 25 x 25 cm
399 Kč

S touto sadou sáčků na potraviny a vakuové pumpičky od společnosti MasterClass ušetříte místo, peníze a pomůžete...

MCVACBAGSET
Vakuovací sáčky MasterClass 25 x 25 cm, 5 ks, znovupoužitelné
%%%
389 Kč –17 %
322 Kč

Ušetřete místo, peníze a pomozte šetřit planetu díky těmto opakovaně použitelným sáčkům na skladování potravin, které...

MCVACBAG5PC

Ovládací prvky výpisu

6 položek celkem

Vakuování potravin výrazně prodlužuje jejich trvanlivost. Největším nepřítelem čerstvých potravin je vzduch, který způsobuje oxidaci, díky kyslíku napomáhá množení bakterií a tím zkracuje použitelnost a s tím spojenou dobu skladování. S vakuovanými potravinami vyhodíte o mnoho jídla méně ! Díky vakuu je výrazně rychlejší a efektivnější také marinování masa, marináda prostoupí hlouběji a během kratší doby, u menších porcí stačí i 30 minut. Kvalitní vakuovačka a sáčky nebo dózy jsou nezbytné pro stále oblíbenější metodu sous vide (sůví), kdy se potraviny vaří při nízké a přesně kontrolované teplotě. Tímto způsobem se zachová maximální množství obsažených výživových látek, nesníží se hmotnost porce masa ve kterém zůstane šťáva. Takto uvařená porce masa se chová jako konzerva a vydrží dlouho v lednici, pak stačí rychlé opečení na pánvi nebo na grilu a během pár minut je vykouzlené jídlo hodné dobré restaurace.