WOLL, Strana 3

Woll Logo Made in Germany

Speciální povrchová úprava umožňuje pohodlné používání hrnců i pánví s minimálním množstvím tuku, nebo klidně bez něj. Pokrmy jsou zdravější a méně kalorické. U některých řad nádobí lze rukojeť snímat. Díky tomu má pánev Woll ty nejširší možnosti použiti: jako pánev na sporák, jako zapékací forma v troubě. Šetří tak místo v kuchyňské lince, jednoduše se vejde do trouby, dřezu nebo myčky. Poklice jsou vyrobeny ze speciálně vytvrzeného bezpečnostního skla.

Rodinnou firmu založil Norbert Woll v německém Saarbruckenu v roce 1979. Již o čtyři roky později si svým nádobím, odlévaným speciální technologií vydobyl pověst výrobce nejkvalitnějšího kuchyňského nádobí. Dnes je firma Woll tím, kdo určuje trendy. Každý kus nádobí Woll je ručně odléván přímo v Německu. Technologie pomalého ručního lití brání materiálovému pnutí – nádobí je jednak odolnější vůči mechanickému poškození, perfektně rovné a v poslední řadě vede teplo naprosto rovnoměrně po celém svém povrchu. Na hliníkový korpus je následně plazmovými tryskami za teploty více než 20 000 °C nanášen oxid titaničitý. Jeho částečky se pevně spojí s tělem pánve, která pak vydrží skutečně všechno. Teprve poté přijde na řadu nanášení nepřilnavého povrchu (beze stop škodlivých prvků) a zušlechtěných nanosloučenin. Děje se tak při teplotě více než 400 °C, aby se antiadhezní vrstva skutečně dokonale spojila s vytvrzeným podkladem. 

Proč zvolit nádobí Woll:

  • mimořádně odolné vůči poškrábání a oděru
  • zdravá příprava potravin šetřící obsah vitamínů díky jedinečnému vytvrzení svrchní antiadhezní vrstvy
  • optimální akumulace a vedení tepla
  • odolává deformaci i při zahřátí nasucho
  • nejvyšší tepelná odolnost
  • ohleduplné vůči životnímu prostředí díky úspoře energie a trvanlivosti
  • pevné rukojeti, boční madla a poklice vhodné do trouby
  • snadná údržba, ruční mytí i použití v myčce
  • odnímatelná rukojeť pro praktickou údržbu
  • absolutně rovné – pánev se nedeformuje

Žádné produkty značky WOLL nebyly nalezeny...