Pánve
- Nepřilnavé pánve
- Titanové pánve
- Nerezové pánve
- Litinové Pánve
- Hluboké pánve
- Grilovací Pánve
- WOK Pánve
- Palačinkové pánve
Nejprodávanější
Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
Profesionální nepřilnavá pánev, 4 mm silné stěny, odolný nepřilnavý povrch, držadlo s otvorem pro zavěšení....
Grilovací plotýnka pro grilování ve grilech ale i na sporáku. Kompatibilní e všemi typy sporáků včetně indukčních....
Litinová grilovací pánev 24 x 24 cm. Dno pánve je žebrované pro krásný vzhled steaku nebo zeleniny, ale i optimálný...
Grilovací plotýnka je navržena tak, aby se fungovala i na dvou kruzích varné desky současně. Rozpalte ji a grilujte!...
Nepřilnavá žebrovaná grilovací pánev se skládací rukojetí. Vytvoříte rychlé a snadné hostiny, které budete chtít...
Nepřilnavá soté pánev o průměru 28 cm na smažení ale také dušení, restování ale i servírování. Díky dvěma rukojetím...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný, že můžete smažit s...
Neuvěřitelně univerzální nepřilnavá pánev 24cm, signalizace teploty nahřátí Thermopoint na rukojeti, použití také na...
Kvalitní pánev patří k základnímu vybavení každé domácnosti, dokonce i té, kde se moc nevaří. Pánve se rozdělují do několika skupin, podle toho, k jaké přípravě jsou určené. Nejběžnější jsou pánve na smažení, dále pak pánve WOK na rychlé restování nebo fritování, hluboké pánve ve kterých lze osmažené potraviny dále upravovat. Také se pánve dají rozdělit podle materiálu. Nejčastější jsou pánve nepřilnavé, které jsou určené ke zdravému smažení s minimem tuku při nízkých teplotách, k přípravě vaječných pokrmů, porcovaných ryb nebo zeleniny. Pánve mohou být také čistě nerezové, které kuchaři propůjčují neomezené možnosti použitého náčiní a nastavené teploty. Podobně jsou na tom pánve litinové, které navíc déle drží teplotu díky mase materiálu. Litinové a nerezové pánve bez nepřilnavé vrstvy mají delší životnost, lze používat kovové náčiní ale je třeba používat více tuku.